Poze Alcoolatură de tuia - 100ml

 
 


Alcoolatură de tuia - 100ml

Pret vechi: 16,00 RON Reducere 23%

Pret nou: 12,30 RON

Stoc limitat

Pretul include taxa TVA de 20%, Costurile de livrare nu sunt incluseAlcoolatură de tuia - 100ml

     Este un extract hidroalcoolic pur din frunzele tinere ale arborelui Thuja occidentalis, o specie folosită de mii de ani de băştinaşii din America de Nord pentru tratarea bolilor de piele, a infecţiilor bacteriene, fungice sau virale.

Acţiuni:

tonic pentru piele, antifungic, antiviral, antibacterian, balsamic, cicatrizant, antitumoral, stimulent al imunităţii locale.

Recomandări:

-ten încărcat: - se spală cu o soluţie obţinută din jumătate de pahar (100ml) apă fiartă şi racită în care se pun două linguriţe de Alcoolatură de Tuia.

-ten şi piele sensibilă la infecţii: se aplică zilnic vreme de 10 zile o compresă cu o soluţie obtinută dintr-un sfert de pahar (50ml) de apă fiartă şi răcită în care se pun două linguriţe de Alcoolatură de Tuia.

-ulceraţii de piele: se fac spălături ale locului afectat cu un tampon de vată înmuiat în Alcoolatură de Tuia de 1-3 ori pe zi în funcţie de gravitate. Este un remediu extrem de eficient în ulcerele varicoase, inclusive cu cangrenă.

-vegetaţii anale şi veneriene – sunt tratate cu Alcoolatură de Tuia . Aceasta se aplică folosind un tampon de vată cu care se spală locul afectat curaţat bine în prealabil. Dacă nu suportaţi usturimea alcoolului, se ung locurile afectate cu crema de tuia de 2-3 ori / zi. Medicul specialist poate injecta în verucii de mari dimensiuni alcoolatura de tuia ceea ce va face ca aceştia să dispară.

-negi(veruci) – un tampon bine înmuiat în Alcoolatură de Tuia se pune pe locul afectat şi deasupra se acoperă cu un plasture care să o fixeze. Tamponul se ţine 24 de ore după care se schimbă, tratamentul făcându-se 14 zile la rând.

-bătături – se ţine de seara până dimineaţa o compresă de Alcoolatură de Tuia, compresa învelită deasupra cu un nailon pentru a împiedica evaporarea. Acelaşi tratament se face şi contra ciupercilor care afectează unghiile degetelor, mâinilor şi picioarelor.

-eczeme infecţioase, ciuperci părăsite la nivelul pielii şi tegumentelor – se ţine de seara până dimineaţa pe locul afectat o compresă de Alcoolatură de Tuia, compresa învelită deasupra cu un nailon pentru a împiedica evaporarea. Tratamentul durează minim 12 zile.

-miros neplăcut al picioarelor: -  se fac seara băi fierbinţi de picioare cu doi litrii de apă în care s-au pus 4 linguri de Alcoolatură de Tuia. Concomitent pe timpul tratamentului se dezinfectează toate şosetele şi încălţămintea cu acid boric.

Ingerarea accidentală:

     Acest produs a fost realizat cu alcool  tocmai pentru a nu da reacţii toxice în cazul ingerării accidentale. Tuiona, principiul activ toxic din Tuia, este conţinută în această alcoolatură (folosită în unele ţări şi în terapia internă, câte 10-15 ml pe zi) într-o cantitate foarte redusă : cca 3mg la 100ml. Aceasta în condiţiile în care în opinia publică în 2 decembrie 2002 de către Comitetul ştiinţific al Comisiei Europene se menţionează că tuiona poate fi consumată fără riscuri în cantităţi de până la 5 mg/zi în anumite băuturi alcoolice (considerate deci alimentare). Aşadar riscurile în cazul ingerării Alcoolaturii de Tuia nu sunt foarte mari. Totuşi în cazul în care accidental se consumă cantităţi foarte mari de Alcoolatură de Tuia (peste 200ml/zi) atunci apar fenomene ca voma, durerile abdominale, tremurăturile, asimilarea deficitară, stare de slăbiciune marcată. În acest caz se intervine rapid prin provocarea vomei şi a purgatiei până la aducerea celui intoxicat la o unitate medicală specializată.

0762281246 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 08:00-22:00Detalii produs


Categorie: Produse cosmetice

Producator: CHARME COSMETICS


  
  
  
  

  
    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!