Poze Ulei de Avocado - 50ml

   
 
Pin It


Ulei de Avocado - 50ml

Pret vechi: 13 RON Reducere 17%

Pret nou: 10,80 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare.



ULEI DE AVOCADO 100% NATURAL

Utilizări:

Pentru faţă şi corp:

     Hidratează orice tip de ten şi previne îmbătrânirea pielii, face minuni pentru ridurile din regiunea ochilor. Se aplică pe pielea curată şi uscată şi se lasă până când acesta este absorbit în totalitate .

Ulei anticelulitic:

    Masajul anticelulitic se face cu ulei de avocado, în stare pură sau în combinaţie cu alte uleiuri esenţiale îmbogăţite (la 1-2 linguri se adaugă 2-3 picături de ulei esenţial de muşcată, ienupăr, lămâie, de lavandă, rozmarin şi chioparos). Se masează puternic, mai ales în zonele unde există celulită.

Pentru păr:

     Adăugaţi 7-10ml de ulei de avocado la 100 ml de şampon sau balsam de păr. Balsamul astfel preparat se aplică pe păr şi se masează la aproximativ 2 ore după spălare. Se clăteşte cu apă călduţă. Uleiul de avocado combate părul fragil, dă sănătate scalpului şi face ca părul să fie mai strălucitor.

Pentru unghii:

     Uleiul de avocado este un ajutor de nădejde şi pentru îngrijirea unghiilor. Se aplică pe unghii, înaintea vopsirii lor, în stare pură sau în amestec cu alte uleiuri vegetale (migdale, caise sau jojoba), în proporţie egală. Ca tratament pentru întărirea unghiilor şi protejarea împotriva infecţiilor, zilnic aplicaţi ulei de avocado pe unghii şi cuticule, masându-le uşor, timp de 15-20 minute.

Proprietăţi şi beneficii:

     Uleiul de avocado este un ulei regenerant şi cu proprietăţi hidratante. Unele studii arată că uleiul de avocado singur poate avea proprietăți de vindecare a pielii. Este un ulei foarte hidratant şi emolient. Hrănitor pentru pielea uscată şi deshidratată, folosit în tratarea eczemelor, mâncărimilor, keratozei solare, îmbunătăţeste elasticitatea pielii. Proprietățile de hidratare ale uleiului de avocado fac din el un produs care aduce un plus de valoare în amestecurile anti-rid şi anti-îmbătrânire. Este un ulei bogat în vitaminele A, D și E, lecitină, potasiu, proteine și aminoacizi. Având proprietăți anti-bacteriene şi anti-rid, acest ulei este adesea utilizat şi pentru a trata pielea deteriorată de soare. Uleiul de avocado este folosit pentru a contracara efectele îmbătrânirii, direct aplicat pe piele sau inclus în produsele anti-age-ing. Folosirea uleiului de avocado pentru păr poate aduce multiple beneficii. Este unul dintre cele mai bune uleiuri care pot fi folosite pentru hrănirea, dar mai ales pentru stimularea şi creşterea părului, hrănind pielea scalpului.

A SE FERI DE CALDURĂ ŞI LUMINĂ DIRECTĂ.

 

Produs în Franţa.

0762281246 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 08:00-22:00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri cosmetice

Producator: Arboria Plant


  
  
  
  

  

Filtreaza dupa brand

  



  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?