Poze Ulei de Păr cu Argan

 
 


Ulei de Păr cu Argan

Pret: 39 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluseULEI DE PĂR CU ARGAN

 

     ALIX NATURA ARGAN HAIR CARE PRODUCTS este o gamă de produse de îngrijire a părului pe bază de ulei de argan. Gama este compusă din şampon, balsam, tratament de îngrijire a părului şi mască de păr.

 
     Uleiul de argan se obţine din nucile copacului Argan care creşte doar în câteva regiuni din Maroc, ceea ce face ca acest ulei să fie unul dintre cele mai rare din lume. Copacul oferă doar 8 kilograme de nuci în fiecare an - fiind nevoie de 50 kg de fructe pentru fiecare litru de ulei. Prin urmare, valoarea uleiului de argan poate fi înţeleasă cu uşurinţă.
     Uleiul conţine acizi graşi naturali care restabilesc luminozitatea părului tern, tocit şi agresat de factorii externi din mediul înconjurător, prevenind deteriorarea acestuia. Pe lângă acizii graşi, Omega 3 şi 6, uleiul de argan conţine şi o mare cantitate de vitamina A si E.

     Alix Natura Ulei Pentru Păr cu Ulei de Argan oferă luminozitate părului Dvs. şi îl face mătăsos. Uleiul de Argan originar din Maroc este un adevărat elixir pentru păr şi are proprietăţi de hidratare, hrănire şi de restructurare acţionând totodată ca antioxidant. Produsul mai conţine Ulei de In şi Ulei de Rogoz care ajută la hrănirea părului tern, tocit sau agresat de factorii externi din mediul înconjurător, prevenindu-se în acest fel deteriorarea supraadăugată a acestuia.
Prin folosirea constantă a Uleiului, părul va fi hrănit de la rădăcină până la vârfuri păstrându-şi nealterată starea de sănătate şi strălucirea naturală. Formula Uleiului permite o pieptănare uşoară şi previne încărcarea cu electricitate statică a părului. Ideal pentru toate tipurile de păr.

NU CONŢINE PARABIENI.

     Mod de folosire: Picuraţi o mică cantitate de Alix Natura Ulei Pentru Păr cu Ulei de Argan între palme şi aplicaţi uşor pe părul spălat şi uscat cu un prosop, pe toată lungimea acestuia, până la vârfuri. Cantitatea folosită depinde de lungimea firului de păr precum şi de tipul de păr. Nu clătiţi părul. 

 

     Pentru cele mai bune rezultate se recomandă folosirea Uleiului de păr cu argan Alix Natura împreună cu:

0762281246 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 08:00-22:00

 


Detalii produs


Categorie: Produse cosmetice

Producator: Alix Avien


  
  
  
  

  
    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!